Maatregelen Coronavirus 14 december

Gisteravond is er tijdens de persconferentie een lockdown aangekondigd tot en met 19 januari. Buiten sporten mag en aangezien wij les geven in kleine groepen, betekent dat dat onze lessen door kunnen gaan voor kinderen t/m 17 jaar! Leden van 18 jaar en ouder kunnen helaas de komende tijd dus niet deelnemen aan de groepslessen.

Let op: van 24 december tot en met 3 januari is het kerstvakantie en zijn er helemaal geen lessen! Lees hier meer informatie over de kerstvakantie: https://zunaruiters.nl/kerstvakantie/

Om de veiligheid en gezondheid van leden en werknemers te waarborgen, willen we graag aandacht vragen voor de volgende maatregelen:

  1. De kinderen mogen een half uur voor de les komen en maximaal een half uur na de les blijven, zodat de volgende groep ook weer veilig kan paardrijden.
  2. GEEN ouders en/of toeschouwers op het terrein (uitzonderingen in overleg). Graag de kinderen bij het hek afzetten en ophalen.
  3. Handen wassen bij aankomst en vertrek.
  4. 1,5 meter afstand houden van elkaar.
  5. Blijf thuis als je verkouden bent, keelpijn of verhoging tot 38 graden hebt, of hoest. Blijf ook thuis als je zelf of een huisgenoot behoort tot de groep ‘kwetsbare personen’, als je een huisgenoot hebt waarbij het Coronavirus is vastgesteld, of als je in contact bent geweest met iemand met het Coronavirus.