Activiteiten


Buitenritten

Tijdens het voorjaar, de zomer en het najaar is het mogelijk een buitenrit te maken. Onze unieke locatie nabij de Sallandse Heuvelrug biedt de mogelijkheid om prachtige ritten te maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.


Dressuurwedstrijd

In het voorjaar wordt er ieder jaar een onderlinge dressuurwedstrijd georganiseerd. Er zijn verschillende klassen waarin je een dressuurproef kunt rijden (van ‘Pinkelproef’ tot ‘M2′-proef), zodat iedereen mee kan doen op zijn of haar eigen niveau. De proeven worden beoordeeld door een professioneel jurylid. Zo kunnen alle leden laten zien wat ze dat jaar geleerd hebben!


Kampweek

Elk jaar organiseren wij in de eerste week van de basisschoolvakantie een gezellige kampweek. Iedereen, beginner of gevorderde ruiter, kan aan dit kamp meedoen. Uiteraard staat de hele week in het teken van paarden. Voorbeelden van programmaonderdelen zijn: Pas-de-deux les, kür op muziek, een dagtocht maken in het bos, een springwedstrijd, longeerles, een schrikparcours oefenen met je (verzorg)paard en Naturel Horsemanship lessen.