Activiteiten


Buitenritten

Tijdens het voorjaar, de zomer en het najaar is het mogelijk een buitenrit te maken. Onze unieke locatie nabij de Sallandse Heuvelrug biedt de mogelijkheid om prachtige ritten te maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ook hebben we een nieuwe leuke activiteit bedacht… MAANDELIJKSE BUITENRITTEN! Twee zaterdagen per maand gaan we met een groep van minimaal 2 en maximaal 4 personen naar het bos. Hiervoor kun je je aanmelden! Bij te weinig aanmeldingen gaat de rit niet door en VOL = VOL.

Op de volgende data zijn buitenritten van 2 uur voor ruiters met galopervaring:

  • 10 oktober (VOL)
  • 14 november
  • 12 december

Op de volgende data zijn buitenritten van 1,5 uur voor ruiters zonder galopervaring:

  • 26 september (VOL)
  • 24 oktober
  • 28 november
  • 19 december

We gaan met groepen van minimaal 2 en maximaal 4 personen naar het bos. Er gaan twee begeleiders mee. Bij te weinig aanmeldingen gaat de rit niet door en VOL = VOL.

Je mag je voorkeur voor een paard aangeven, maar wij delen de paarden uiteindelijk naar ons inzicht in.

Voor alle data geldt: aanwezig om 13:30 uur om je paard te poetsen en we vertrekken om 14:00 uur.

De kosten voor de buitenritten zijn €35,- voor een buitenrit van 1,5 uur en €40,- voor een buitenrit van 2 uur. Betaling kan contant of op factuur voor leden. Niet-leden dienen contant te betalen.

Aanmelden kan mondeling of telefonisch bij Ellen Olthuis: 0637225781. Ook bij vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ellen.

Afmelden minimaal 24 uur van tevoren. Bij te laat afmelden worden de kosten in rekening gebracht.

We hopen op veel aanmeldingen en gezellige buitenritten!


Dressuurwedstrijd

In het voorjaar wordt er ieder jaar een onderlinge dressuurwedstrijd georganiseerd. Er zijn verschillende klassen waarin je een dressuurproef kunt rijden (van ‘Pinkelproef’ tot ‘M2′-proef), zodat iedereen mee kan doen op zijn of haar eigen niveau. De proeven worden beoordeeld door een professioneel jurylid. Zo kunnen alle leden laten zien wat ze dat jaar geleerd hebben!


Kampweek

Elk jaar organiseren wij in de eerste week van de basisschoolvakantie een gezellige kampweek. Iedereen, beginner of gevorderde ruiter, kan aan dit kamp meedoen. Uiteraard staat de hele week in het teken van paarden. Voorbeelden van programmaonderdelen zijn: Pas-de-deux les, kür op muziek, een dagtocht maken in het bos, een springwedstrijd, longeerles, een schrikparcours oefenen met je (verzorg)paard en Naturel Horsemanship lessen.