Maatregelen Coronavirus 12 januari

Op 12 januari is er tijdens de persconferentie aangekondigd dat de lockdown met drie weken verlengd wordt, tot en met 9 februari. Dit betekent dat de huidige maatregelen op de manege ook met 3 weken verlengd worden: de lessen blijven doorgaan voor kinderen t/m 17 jaar. Leden van 18 jaar en ouder kunnen de komende tijd helaas dus nog niet deelnemen aan de groepslessen.

Om de veiligheid en gezondheid van leden en werknemers te waarborgen, willen we jullie graag nogmaals attenderen op de volgende maatregelen:

  1. De kinderen mogen een half uur voor de les komen en maximaal een half uur na de les blijven, zodat de volgende groep ook weer veilig kan paardrijden.
  2. GEEN ouders en/of toeschouwers op het terrein (uitzonderingen in overleg). Graag de kinderen bij het hek afzetten en ophalen.
  3. Handen wassen bij aankomst en vertrek.
  4. 1,5 meter afstand houden van elkaar.
  5. Blijf thuis als je verkouden bent, keelpijn of verhoging tot 38 graden hebt, of hoest. Blijf ook thuis als je zelf of een huisgenoot behoort tot de groep ‘kwetsbare personen’, als je een huisgenoot hebt waarbij het Coronavirus is vastgesteld, of als je in contact bent geweest met iemand met het Coronavirus.